زمان تهیه: 45 دقیقه
مواد لازم برای 8- 6 نفر:
شیر: سه و نیم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه به علاوه یک چهارم پیمانه
آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: دو عدد
زرده تخممرغ بزرگ: یک عدد
پودر وانیل: دو قاشق چایخوری
کره بدون نمک: یک قاشق غذاخوری
برای تزیین:
مقداری خامه زده شده و شیرین شده
مقداری مغز بو داده شده
طرز تهیه:
• درون یک قابلمه مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخممرغ و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کرده، سپس یک پیمانه شیر به آن اضافه کرده و تا زمانی که مابقی شیر و شکر را حرارت میدهید مخلوط را کنار بگذارید.
• برای صاف کردن پودینگ پس از پخت، یک کاسه و یک صافی آماده کنید.
• درون قابلمه متوسطی، باقیمانده شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که اولین جوش را زد،آن را از روی حرارت بردارید.
• شیر داغ را کم کم به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید تا مخلوط نرم و یک دستی حاصل شود.
• مخلوط پودینگ را به قابلمه متوسطی منتقل نموده و آن را روی شعله ملایم حرارت داده و مرتب آن را هم بزنید تا به حد غلظت سس مایونز درآید( حدود 5- 3 دقیقه).
• پودینگ را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
• در صورت نیاز مخلوط را درون یک صافی ریخته و آن را صاف کنید.
• پودینگ را درون هشت ظرف از پیش تعیین شده بریزید و روی آنها را روکش پلاستیکی بکشید و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید.
• پودینگ را به صورت سرد، گرم و یا به اندازه دمای اتاق با مقداری خامه و مغز بو داده تزیین کرده و میل کنید.
www.joyofbaking.com